NL 
  • Intex Specialist
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Over ons
  • check_circleVoor elk budget een Intex Zwembad
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart
De Bruine Zwembaden is een onderdeel van Firma de Bruine wat jaren geleden begon met een paar artikelen in een schuurtje. Mijn naam is Johan de Bruine en ik neem je graag mee in de groei van mijn bedrijf.

1992: De start van de verkoop van skelters. 
Een paar skelters in een klein schuurtje was de eerste stap naar het verkopen van speeltoestellen. Stap voor stap breiden we ons assortiment uit.

1994: We starten ook met het verkopen van trampolines. 
Naast het verkopen van skelters gaan we ook trampolines verkopen. Om de trampolines goed te kunnen laten zien leggen we een showtuin aan met de verschillende maten en kwaliteiten. Kijk, spring en vergelijk.

2001: We richten een website in om een greep uit ons assortiment te kunnen laten zien.

2007: We lanceren onze 1e webwinkel: 'www.debruinespeeltoestellen.nl'
Het online bestellen wordt veel belangrijker en we maken dan ook een webwinkel met een overzicht van al onze speeltoestellen. We breiden ons assortiment weer uit zodat we meer kunnen aanbieden aan onze bezoekers. Op deze website bieden we een groot assortiment skelters, voetbaldoelen, zand-watertafels, springkussens, loopfietsen, picknicktafels, trikers, bolderwagens en camouflagenetten aan.

2011: We lanceren de webwinkel: 'www.debruineschommels.nl'
Het grootste assortiment schommel en schommelaccessoires van de Benelux voor particulier en openbaar gebruik. Om ons grote assortiment overzichtelijk te kunnen aanbieden splitsen we de webwinkel en lanceren we een specifieke webwinkel voor al onze schommels, schommelaccessoires en alles wat met schommels te maken heeft. Schommelen is voor kinderen een hele ontdekking. Naast ons grote assortiment bieden we ook glijbanen, duikelstangen, klimnetten etc. aan. Genoeg mogelijkheden om zelf te bouwen of de schommel uit te breiden met bijvoorbeeld een aanbouwglijbaan, klimtouw of hangstoel. We leveren ook complete speeltorens en klimtoestellen voor particulier en openbaar gebruik. De kracht van debruineschommels.nl is dat we telefonisch bereikbaar zijn voor een passend advies voor een schommel of speeltoestel in uw tuin. We zijn de schommelspecialist en delen graag onze kennis voor een speeltoestel wat bij u en uw kinderen past.

2013: We lanceren de webwinkel: 'www.debruinezwembaden.nl'
Verschillende producten voor een heerlijk verkoelende duik in uw eigen zwembad. Steeds vaker willen we lekker thuis genieten van een eigen zwembad. Wij bieden een groot assortiment zwembaden aan met verschillende afmetingen, kwaliteiten en systemen. We hebben opblaasbare zwembaden, metal frame zwembaden en extra stevige zwembaden. Wat wij belangrijk vinden is dat er voor elke tuin en elke portemonnee een geschikt zwembad is. Naast onze ruime keus zwembaden verkopen we ook vele zwem en water producten, om het zwembadwater goed te kunnen behandelen. We willen toch allemaal helder blauw water, ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

2014: We lanceren de webwinkel: 'www.debruinetrampolines.nl'
Ruime keuze in trampolines voor particulier en openbaar gebruik. We hebben een groot assortiment merken zoals Berg Trampolines, Salta Trampolines, Exit trampolines, Avyna Trampolines en Trimilin trampolines. Naast deze merken verkopen we ronde trampolines, Rechthoekige trampolines en ovale trampolines. Kies eerst de vorm, daarna de afmeting en dan de kwaliteit die bij u past.  Kinderen en bewegen hoort bij elkaar en trampoline springen is gezond en goed voor de ontwikkeling.  Al 20 jaar verkopen we trampolines en hebben daarvoor veel kennis opgedaan over de merken en verschillende kwaliteiten. We delen graag onze kennis met u om u te helpen aan een trampoline die bij u en uw tuin past.  Trampoline springen is een zeer effectieve sport voor jong en oud. 

Wij, het team van de Bruine, hebben als uitgangspunt om u een goede service te bieden. We staan u dan ook graag te woord en zijn bijna dagelijks van 9:00 tot 17:00uur bereikbaar. We staan in voor de kwaliteit en veiligheid van onze producten.