NL īŒ“
  • ī”¶Intex Specialist
  • ī”¶Zeer snelle levering
  • ī”¶Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Zwembaden & Accessoires - Zwembaden - Rechthoekige Zwembaden met metalen frame
  • check_circleVoor elk budget een Intex Zwembad
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Rechthoekige zwembaden met metalen frame

Op zoek naar een rechthoekig zwembad met metalen frame voor in je tuin? Dan ben je bij de Bruine Zwembaden op het juiste adres! In deze categorie bieden wij diverse rechthoekige intex zwembaden aan in verschillende afmetingen. Er is dus voor ieder wat wils! Het metalen frame bied een stevige basis voor het zwembad. Een rechthoekig intex opzetzwembad staat garant voor uren speelplezier en geeft een gezellige uitstraling in de tuin. Het voordeel van een rechthoekig zwembad is dat je heerlijk baantjes kan trekken én dat een rechthoekig zwembad geen extra onnodige ruimte inneemt in je tuin. Een rechthoekig zwembad is geschikt voor kinderen en volwassenen. Een rechthoekig opzetzwembad van intex is gemakkelijk op te bouwen en is binnen een korte tijd klaar om te vullen!Rechthoekig intex zwembad kopen?

Op zoek naar een rechthoekig intex zwembad voor in je tuin? Wij bieden een ruim assortiment rechthoekige zwembaden aan in verschillende afmetingen. Zo is er voor elke tuingrootte een passend zwembad. Een rechthoekig opzetzwembad past in de meeste gevallen mooi in de tuin en geeft een gezellige uitstraling. Een opzetzwembad van intex in de tuin is heerlijk en om te kunnen zwemmen hoef je niet eens meer de deur uit! In een rechthoekig zwembad heb je de ruimte om baantjes te trekken, te zwemmen, te zonnen, of om heerlijk in het water te spelen. Kortom, een rechthoekig zwembad van intex bied allerlei mogelijkheden om heerlijk te zwemmen en te spelen en is dan ook geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Een zwembad in de achtertuin biedt veel mogelijkheden en staat garant voor uren speelplezier!

Contact

We hopen dat je inmiddels wat meer bent te weten gekomen over rechthoekige intex zwembaden. Heb je nog vragen over één van onze zwembaden, zwembadonderdelen of de installatie en onderhoud van je zwembad? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat jouw zwembad een perfect plaatje wordt.