NL
  • Intex Specialist
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Zwembaden
  • check_circleVoor elk budget een Intex Zwembad
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Zwembaden, bekijk ons ruime assortiment!

Wij verkopen veel verschillende modellen zwembaden. Het Intex Easy Set Zwembad is een zwembad met een opblaasbare rand. De Intex Metalen frame zwembaden zijn eenvoudige zwembaden met ronde buizen. De Intex Prism frame zwembaden hebben ovale buizen i.p.v. ronde buizen voor meer stabiliteit. De Intex Ultra XTR frame zwembaden zijn zeer stevige zwembaden met ovale buizen. Inbouw zwembaden kunt u in uw tuin ingraven. Metalen wand zwembaden zijn de allerstevigste zwembaden. De baden kunnen zowel bovengronds opgebouwd als ingegraven worden. Opblaasbare zwembaden zijn lichte zwembaden die volledig op geblazen moeten worden. We hebben zowel opblaasbare familie baden als speciale zwembaden voor kinderen in ons assortiment.Intex Easy Set zwembad
Het Intex Easy Set Zwembad is een zwembad met een opblaasbare rand. Het zwembad is gemaakt van duurzaam PVC met een gerasterde binnenlaag. De opblaasbare rand geeft het zwembad extra comfort en zorgt voor de juiste vorm. De easy set zwembaden van Intex zijn zeer gemakkelijk op te zetten, binnen c.a. 15 minuten is het zwembad vulklaar. Door de afmetingen van de easy set pools zijn de meeste ook uitermate geschikt voor de kleinere tuin.

Intex Metalen frame zwembad
De Metalen frame zwembaden zijn eenvoudige zwembaden met ronde buizen. De Metalen Frame zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten, binnen ca. 30 minuten is het zwembad vulklaar. Door de afmetingen van de Intex Metal Frame Pools zijn deze ook uitermate geschikt voor de kleinere, maar ook zeker de grotere tuin.

Intex Prism frame zwembaden
Deze Prism frame zwembaden hebben samen met de XTR frame zwembaden ovale buizen i.p.v. ronde buizen zoals de metalen frame zwembaden. Dit zorgt voor meer stabiliteit, in combinatie met de versterkte liner, haal je met dit Intex zwembad een echt kwaliteitszwembad in huis. Ook het opbouwen van dit zwembad is zeer eenvoudig en binnen een half uur staat het zwembad klaar om gevuld te worden. 

Intex Ultra XTR frame zwembaden
De Intex Ultra XTR frame Zwembaden zijn de meest duurzame zwembaden binnen de Intex serie. Deze Ultra XTR frame zwembaden hebben samen met de Prism frame zwembaden ovale buizen i.p.v. ronde buizen zoals de metalen frame zwembaden. Dit zorgt voor meer stabiliteit, in combinatie met de versterkte liner, haal je met dit Intex zwembad een echt kwaliteitszwembad in huis.

Inbouw zwembaden
Deze Interline inbouwzwembaden zijn grote zwembaden die u in uw tuin kunt ingraven. De stevige zwembaden worden als een set geleverd dus u hoeft geen zandfilterpomp, ladder, skimmer en een ondertapijt bij te bestellen.

Metalen wand zwembaden
De metalen wand zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, hebben stijlvolle, decoratieve wandpatronen en doordachte details. De baden kunnen zowel bovengronds opgebouwd als ingegraven worden. De ongeëvenaarde sterkte en kwaliteit zijn legendarisch. 

Opblaasbare zwembaden
Opblaasbare zwembaden zijn lichte zwembaden die volledig op geblazen moeten worden. We hebben zowel opblaasbare familie baden als speciale zwembaden voor kinderen in ons assortiment.