NL
  • Intex Specialist
  • Zeer snelle levering
  • Bel nu 0111-643077
Team De Bruine Schommel
Onderhoud / Toebehoren
  • check_circleVoor elk budget een Intex Zwembad
  • check_circleOnze klanten geven ons een [1] met [2] beoordelingen
  • check_circleAdvies op maat telefonisch of kom langs in onze winkel
  • check_circleNiet goed - Geld terug
  • check_circleAchteraf betalen
  • check_circleTot 30 dagen retour
add_shopping_cart

Onderhoud en Toebehoren voor Zwembaden

Hieronder vindt u ons grote assortiment aan accessoires en onderhoud voor uw zwembad. Zo vindt u hier chloordrijvers, verwarmings-systemen, filterpompen, zandfilterpompen, afdekzeilen, zoutwater systemen, zout, zand, glas en zwembad trappen. Met deze producten houdt u uw zwembad schoon, maakt u het water warm of maakt u het gebruik van uw zwembad gemakkelijker en leuker. 

Accessoires voor zwembad 
Hier vindt u allerlei extra accessoires voor uw zwembad, zoals grondzeilen, luchtpompen, verlichtingen, overkappingen en chloordrijvers etc.

Zwembad onderhoud
Hier vindt u alle producten die u nodig heeft om uw zwembad te onderhouden en schoon te maken. Zoals chemicaliën, filter patronen, schoonmaak artikelen, reparatie kits en verschillende onderdelen voor zwembaden.

Verwarmingssystemen
Hier vindt u de verschillende mogelijkheden om uw zwembad te verwarmen, door middel van zonne-enegrie of een warmtepomp. U geniet optimaal van uw zwembad wanneer deze verwarmd is.

Filterpompen
Hier vindt u ons assortiment aan zwembadpompen en zoutwatersystemen. Een filterpomp is de standaard methode om uw water schoon tehouden. Zandfilterpompen maken gebruik van filterzand of  glasparels i.p.v. filterpatronen.

Afdekzeilen
Om uw zwembad te beschermen tegen regenval en wind adviseren wij bij ieder zwembad een goed passend afdekzeil. Ook vanuit hygiënisch oogpunt is dit zeker een goede toevoeging.

Zoutwater systemen
Met een zoutwatersysteem hoeft u geen chloor meer te gebruiken. Het systeem zet het zout om in chloor. Om het zoutwatersysteem te gebruiken, heeft u een filterpomp nodig.

Zandfilterpompen
Met een zandfilterpomp houdt u uw zwembad schoon van bladeren, insecten en ander klein vuil. Een zandfilterpomp maakt gebruik van filterzand of glasparels om het zwembadwater te filteren.

Zwembad trappen
De zwembadtrappen zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor elk zwembad. Wij adviseren een zwembadtrap bij elk zwembad hoger dan 60 cm.